Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Positief Leven

6 december @ 10:00 - 12:00

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) werkt met de methode Positieve Gezondheid. De inzichten van deze methode zouden we graag toegankelijk willen maken voor Wassenaarse bewoners.

Eerder dit jaar organiseerde SMOW de workshop serie ‘n Beetje leuk met Pensioen waarbij deze methode ook als kapstok werd gehanteerd. De cursus Positief Leven heeft vergelijkbare ingrediënten. De focus ligt echter niet op mensen die met pensioen gaan, maar is voor iedereen die eens de balans wil opmaken en samen met anderen wil kijken wat er evt. anders of beter kan. Alleen dat is vaak al de moeite de waard om te doen.

En stel, je wilt meer bewegen, of je wilt wat meer gezond of minder eten, of minder alcohol drinken, je financiën beter onder controle krijgen, minder op je mobiel zitten, wat meer erop uit om mensen te ontmoeten, maar het lukt nog niet zo om jezelf te motiveren,… dan kan het maken van kleine afspraken en veranderplannetjes in een groep je vaak al helpen om toch wat van deze gewenste veranderingen in je leven aan te brengen.

Of als je bijv. door ziekte of andere oorzaak fysiek beperkt bent, kun je door te focussen op creatieve activiteiten waar jij geluk wel uit weet te halen, je toch wat minder ziek of beperkt voelen.

Op een interactieve manier ga je m.b.v. een professionele deskundige de 6 dimensies van Positieve Gezondheid verkennen: Lichaamsfuncties, Mentaal welbevinden, Zingeving, Meedoen, Dagelijks functioneren, en Kwaliteit van Leven.

Wanneer: 6, 13 en 20 december
Tijd: van 10.00 – 12.00 uur
Waar: de Oosthof, Donker Curtiusstraat 69
Kosten: € 30,00 in totaal voor 3 sessies (als dit evt. problematisch voor je is, laat het ons weten, dan kijken we wat er mogelijk is)
Aanmelden: info@smowassenaar.nl of 070-5112226 (uiterlijk een week van te voren i.v.m. reserveren van de maaltijden!)

Gegevens

Datum:
6 december
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Locatie

De Oosthof
Donker Curtiusstraat 69
Wassenaar, Zuid-Holland 2241 NK
+ Google Maps
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.