Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

(VOL) Workshop Mocktails maken (VOL)

15 december 2022 @ 16:00 - 18:00

Heeft u ooit wel eens een mocktail geproefd? Of zelf een mocktail gemaakt? En zo nee, zou u dat wel willen? Op donderdag 15 december is uw kans. Dan wordt in Buurtcentrum De Oosthof een workshop mocktails maken georganiseerd. Perfect om tijdens de feestdagen eens goed de blits te maken!

Cocktails zijn al een tijdje hartstikke hip. In veel restaurants en bars worden ze aangeboden met de meest exotische smaken. Maar omdat niet iedereen behoefte heeft aan de toevoeging van alcohol, zijn nu ook de mocktails in opkomst. Tijdens een gezellige middag in buurtcentrum De Oosthof presenteren medewerkers van La Casita en Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) hoe je zelf deze mocktails kunt maken en zo de show kan stelen tijdens de feestdagen! De mocktails passen dan ook goed bij de doelstelling van SMOW, om een gezonde levensstijl voor iedereen, te promoten.

U komt toch ook?

Voor wie: iedereen vanaf 55 jaar en ouder is van harte welkom.

Kosten: deelname  is kosteloos, wel vooraf even aanmelden.

Meer weten of aanmelden

Neem dan contact op met Claudia Oosterman door een e-mail te sturen naar: info@smowassenaar.nl bellen kan natuurlijk ook tel. 070-5112226. Aanmelden kan ook bij ontmoetingsruimte van de Oosthof.

Er zijn maar 30 plekjes, dus meld je snel aan!

Gegevens

Datum:
15 december 2022
Tijd:
16:00 - 18:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisatoren

La Casita
SMOW

Locatie

De Oosthof
Donker Curtiusstraat 69
Wassenaar, Zuid-Holland 2241 NK
+ Google Maps
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.