Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themacafé Mantelzorg

21 februari @ 19:00 - 21:00

Als mantelzorger heb je het erg druk met de zorg voor een ander. Om niet overbelast te raken met de dagelijkse zorg taken is het noodzaak om de lasten van de mantelzorg te balanceren met de ontspannende dingen in het leven. Voorkomen dat deze dingen uit balans raken en het herkennen van de tekenen die er zijn wanneer die balans zoekraakt is hierbij de kunst.

Op woensdag 21 februari wordt het tweede thema café van dit jaar gehouden met het onderwerp: “Overbelasting van de mantelzorger”. Onder leiding van gastspreker wijkverpleegkundige Marjolein Zilverentant gaan we met elkaar in gesprek over het herkennen van overbelasting en het voorkomen of verlichten van overbelasting. Alhoewel iedereen op een andere wijze de belasting kan ervaren of kan verminderen, zijn er wel algemene aspecten van belasting van de mantelzorger te benoemen. De verschillende ervaringen kunnen een waardevolle bijdrage zijn in het omgaan met de belasting die mantelzorg ook met zich mee kan brengen.

Waar: Het Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat 2 Wassenaar
Wanneer: Woensdag 21 februari
Tijd: 19.00 – 21.00 uur

Aanmelden kan door te bellen of mailen naar SMOW: 070-511 2226 of info@smowassenaar.nl

Gegevens

Datum:
21 februari
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisator

SMOW
Telefoon
0705112226
E-mail
info@smowassenaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Van Heeckerenhuis
Van Heeckerenstraat 2
Wassenaar, 2242GX Nederland
+ Google Maps
Telefoon
070-5112226
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.