Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Silent Disco Workout: Niveau actieve leefstijl 75+

4 mei 2023 @ 10:00 - 11:00

Na eerder succes is de Silent Disco Workout terug van weggeweest en kun je vanaf 13 april weer swingen en sporten bij ontmoetingsruimtes Oosthof en de Peppel.  

Geen standaard sportles, maar een swingende beweegactiviteit op muziek waar we vooral veel plezier gaan maken. 

Bewegen is ontzettend belangrijk en een uitstekend middel om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. In samenwerking met een trainer van WOW VITAAL (onderdeel van Wireless Outdoor Workouts) organiseren wij  weer 6 sportlessen voor inwoners van 55 jaar en ouder.  

Bij WOW sport je met een speciale koptelefoon waarin je muziek en instructie van de trainer hoort. Zo ervaar je een WOW-les als een 1-op-1 training, ook al sta je in een groep. Je beweegt op je eigen tempo en op je eigen niveau. Je werkt aan jouw conditie door spierconditie oefeningen te doen voor het hele lichaam en luistert via de koptelefoon naar hits uit de 50, 60, 70 en 80’er jaren. Tussen de sport oefeningen door is er ruimte voor een lolletje, wordt er afgewisseld met spel en kan je swingen op lekkere muziek. Sporten met WOW zorgt voor een glimlach, soepele spieren en gewichten, en je zult je fit en energiek voelen. Of je nu 55, 70 of 95 bent, wilt staan, zitten of swingen door de hele ruimte? Alles is mogelijk en iedereen kan meedoen.   

De workouts worden aangeboden voor 3 verschillende doelgroepen. Dus meld je aan en swing je fit!   

Voor wie, waar en wanneer: 

 

De Peppel; Hillenaarlaan 18  

Tijd: 10.00 – 11.00 

Voor wie: Wow Actief &Fit 75+ (max. 12 deelnemers) 

Niveau: voor mensen met een actieve leefstijl. Samen gymmen en swingen met gebruik van een koptelefoon waarin je muziek hoort en instructies van de trainer. 

 

Kosten: 15 euro voor een workshop van 5 lessen.

 

Meer weten of aanmelden? 

Neem dan contact op met Claudia Oosterman door een e-mail te sturen naar: info@smowassenaar.nl, bellen kan natuurlijk ook tel. 070-5112226.  

 

Vol is vol, dus meld je snel aan.  

Gegevens

Datum:
4 mei 2023
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

WOW VITAAL
Telefoon
06 40928212
E-mail
info@atwow.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Peppel
Hillenaarlaan 18
Wassenaar, Zuid-Holland 2241 HX Nederland
+ Google Maps
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.