Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Silent Disco Workout: Bewegen op muziek

7 december 2022 @ 15:10 - 15:50

€2,50

Kom in beweging met deze swingende workout!

In samenwerking met ontmoetingsruimtes Oosthof en de Peppel organiseert SMOW een beweegactiviteit voor omwonende van 55 jaar en ouder.

Geen standaard sportles, maar een vernieuwende beweegactiviteit op swingende muziek waar we vooral veel plezier gaan maken. Silent Disco workout voor 55 jaar en ouder. 

Bewegen is ontzettend belangrijk en een uitstekend middel om de lichamelijke en geestelijke gezondheid te verbeteren. In samenwerking met een trainer van WOW VITAAL (onderdeel van Wireless Outdoor Workouts) organiseren wij 6 sportlessen.

Bij WOW sport je met een speciale koptelefoon waarin je muziek en instructie van de trainer hoort. Zo ervaar je een WOW-les als een 1-op-1 training, ook al sta je in een groep. Je beweegt op je eigen tempo en op je eigen niveau. Je werkt aan jouw conditie door spierconditie oefeningen te doen voor het hele lichaam en luistert via de koptelefoon naar hits uit de 50, 60, 70 en 80’er jaren. Tussen de sport oefeningen door is er ruimte voor een lolletje, wordt er afgewisseld met spel en kan je swingen op lekkere muziek. Sporten met WOW zorgt voor een glimlach, soepele spieren en gewichten, en je zult je fit en energiek voelen. Of je nu 55, 70 of 95 bent, wilt staan, zitten of swingen door de hele ruimte? Alles is mogelijk en iedereen kan meedoen.

Kom kennismaken tijdens de eerste proefles!

Voor wie: Iedereen vanaf 55 jaar en ouder is van harte welkom.

Kosten: 23 november is kosteloos daarna betaal je een bijdrage van €2,50.

Gegevens

Datum:
7 december 2022
Tijd:
15:10 - 15:50
Kosten:
€2,50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisatoren

WOW VITAAL
SMOW

Locatie

De Oosthof
Donker Curtiusstraat 69
Wassenaar, Zuid-Holland 2241 NK
+ Google Maps
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.