Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Appeltaartconcert

29 maart 2022 @ 19:00 - 21:00

Het Alzheimercafé krijgt een nieuw jasje! Vanwege Corona hebben we elkaar lang niet kunnen zien bij het Alzheimercafé. We hebben niet stilgezeten, en nagedacht over hoe we Wassenaarders kunnen informeren over de ziekte Alzheimer, en welke hulp er voor hen is om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen.

Samen met Florence, SWZ en Van Ommerenpark biedt SMOW vier informatieve bijeenkomsten in 2022 aan, die worden gevuld met lezingen, boekbesprekingen, interessante gastsprekers en prachtige muziek!

In samenwerking met Alzheimer Nederland hebben we voor de opening een supermooi programma samengesteld voor iedereen die geïnteresseerd is. Allereerst is er het Appeltaartconcert van Alzheimer Nederland. De muziek wordt verzorgd door de talentvolle groep Benjamin Franklin Trio.

Als speciale gastspreker hebben we iemand uit ons eigen dorp, Anne-Marie Vollebregt, bekend vanwege haar passievolle inzet om mensen te informeren over de ziekte Alzheimer. Anne-Marie heeft de ziekte Alzheimer en vertelt haar verhaal over wat het betekent om Alzheimer te hebben en wat de gevolgen zijn voor haar en haar gezin.

Gegevens

Datum:
29 maart 2022
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Restaurant ‘De Baron’
Katwijkseweg 7
Wassenaar, 2242 PA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
070-5112226
Bekijk de site van Locatie
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.