Geef de 2 x € 190 aan een goed doel

In november en december krijgen alle mensen die een “kleinverbruik aansluiting” hebben €190 als compensatie voor de hoge energieprijzen. Het wordt door de energieleverancier uitbetaald of in mindering gebracht op het maandelijks te betalen voorschot. De een zal dit hard nodig hebben en de ander juist niet.

Sommige mensen kunnen die compensatie best missen. Er wordt nu landelijk al opgeroepen om het geld te schenken aan mensen die het echt nodig hebben. In vele dorpen en steden ontstaan er initiatieven om het geld te doneren. Hoe zorg je dat het goed terechtkomt? Dit kan door iemand in je buurt te ondersteunen die het harder nodig heeft of door het te geven aan een goede doelen organisatie die mensen in (acute) financiële nood helpt.
In Wassenaar kan dat bijvoorbeeld aan het Steunfonds van de SMOW. In de eerste 9 maanden kwamen daar via de SMOW al evenveel aanvragen binnen als in heel vorig jaar. Dankzij giften van particulieren en serviceclubs en lokale en landelijke fondsen is het Steunfonds in staat om mensen in financiële nood te helpen. En voor de energiecompensatie heeft Fonds 1818 aangegeven uw bijdrage te willen verdubbelen!


Doet u ook mee? Stort uw bijdrage dan op bankrekening NL51 RABO 0366 1349 49 tnv Stichting Steunfonds van de SMOW of gebruik bijgaande QR-code om direct te doneren.

Doneer aan Stichting Steunfonds

Bij voorbaat dank, Gabrie Lansbergen, penningmeester Stichting Steunfonds SMOW

Voor meer informatie zie: https://smowassenaar.nl/over-ons/stichting-steunfonds/

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.