Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) zoekt vrijwilligers om samen te winkelen of een ommetje te maken.

Met een helpende hand van een vrijwilliger wordt het mogelijk om samen wat boodschapjes bij een supermarkt of in de Langstraat te doen en eventueel aansluitend een kopje koffie te gaan drinken. Soms is het verzoek ook om wat boodschappen voor een bewoner te doen.

Momenteel zoeken we voor 2 mensen uit de v Zuylen van Nijeveltstraat een vrijwilliger. Iemand die voor een dame met wat cognitieve beperkingen tweewekelijks wat boodschappen doet. De ander wil graag samen boodschappen doen ivm. lichamelijke beperkingen.

Ook al heeft u soms een uurtje beschikbaar, alle hulp is welkom.

Voor de vrijwilligers wordt er een keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd om ervaringen en tips uit te wisselen. Ook is er eens per jaar een meer feestelijke activiteit.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie, neem dan tussen 9.00 en 14.00 uur contact op met Saskia van der Meer. Tel. 070-5112226 of s.vandermeer@smowassenaar.nl

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.