Sommige vrijwilligersactiviteiten kosten niet veel tijd, bijv. maar een uurtje in de week. Je kunt zelf kiezen wat bij jou past.

Maatjes voor Samen Winkelen, Samen Erop Uit
Deze service is bedoeld voor inwoners die moeilijk alleen de deur uitkomen en met een klein beetje hulp van een vrijwilliger op pad kunnen. De vrijwilliger kan bijv.: Met je mee om boodschappen te doen; Af en toe bellen voor een praatje. Het voordeel is dat je goed zelf kunt bepalen wanneer en hoe vaak je dit doet. We zoeken nog Maatjes hiervoor!

Gastvrouwen/Gastheren voor workshops, cursus en themabijeenkomsten Oosthof in 2024!
Het gaat vooral om de ontvangst en begeleiding van deelnemers van activiteiten/ workshops zoals deze in het nieuwe SMOW programmaboekje staan aangekondigd. Het leuke is dat je gratis mee mag doen! Het is nog wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen of deze workshops doorgaan. Dus schrijf je snel in en meld je aan als je ook interesse hebt om dit als gastvrouw/gastheer te doen.

AutoMaatje Wassenaar zoekt chauffeurs!
Ben je minder mobiel, en vormen het openbaar vervoer/ taxi /Bijbus een probleem voor jou? Dan is AutoMaatje de vrijwillige vervoersservice voor en door eigen bewoners die geen andere mogelijkheid van vervoer hebben. Tegen een onkostenvergoeding (0,35 cent per kilometer) brengen vrijwilligers uit de buurt jou met hun eigen auto naar de bestemming (bijv. ziekenhuis, familie, fysiotherapeut). Het is een erg goed lopende service en daarom zoeken we met spoed nieuwe chauffeurs.

De Oosthof zoekt een (of meer) enthousiaste vrijwillige beheerder(s)
De Oosthof is 1 van de buurtcentra waarin activiteiten van SMOW plaatsvinden. Het gaat o.a. om het informeren van de vrijwilligers die er actief zijn en het organiseren van de activiteiten i.s.m. SMOW. Dit kost ong. 2 dagdelen per week. Idealiter nemen 2 personen (bijv. een echtpaar, maar 2 vriendinnen of kennissen kan ook) deze rol op zich. Als dit je leuk lijkt meld je snel aan.

Meld je bij: Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW): info@smowassenaar.nl
Wil je meer informatie over 1 van deze functies, bel (of mail) dan gerust! Tel. 070-5112226, tussen 9.00 en 14.00 uur.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.