Jongeren opgelet! Wij organiseren 2 extra geldspreekuren in de Week van het Geld, op 27 en 29 maart a.s.

Hoe ga jij om met financiële verleidingen? Wil jij leren verstandiger om te gaan met geld? Door bijvoorbeeld het pas uit te geven als je het hebt.

Sparen en besparen, soms moet het, soms wil je het graag. Minder geld uitgeven; maak een plan en hou rekening met vaste uitgaven zoals huur, energiekosten en zorgverzekering.


Wil je meer inzicht in je geldzaken? Wil je weten of je recht hebt op toeslagen of andere financiële regelingen? Blijven er rekeningen liggen? Lukt het niet om te sparen?

Kom naar het geld-spreekuur!

Wanneer: maandag 27 maart 16.00-18.00 uur en woensdag 29 maart van 15.00 – 17.00 uur.

Bij veel vragen op financieel gebied, kleine of grote, kunnen wij je helpen. We helpen je graag en onze hulp is gratis. Hou onze website (of social media) in de gaten voor meer tips en informatie.

Heb je vragen of wil je meer weten?

Wacht niet langer en neem contact op met SMOW voor een afspraak. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@smowassenaar.nl, bellen kan natuurlijk ook 070 511 2226 (9.00 – 14.00 uur).

SMOW-geldzaken maakt deel uit van het Sociaal Team Wassenaar

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.