SMOW organiseert al enige tijd verschillende mantelzorgcafés, omdat we geloven dat niemand een mantelzorger zo goed begrijpt als iemand die zelf ook voor een ander zorgt! Door met elkaar in gesprek te gaan, maar ook door leuke dingen te doen, organiseren we zo iedere maand bijeenkomsten voor verschillende groepen om zo mantelzorgers te helpen hun zorg langer en beter vol te houden.

Het afgelopen jaar hebben we weer verschillende mooie bijeenkomsten gehad. Van een avond over grenzen aangeven en een wandeling met partners met dementie tot aan een pubquiz en een gezellige middag in een lokaal cafeetje, van intieme gesprekken over de zorg voor een ander tot tranen van het lachen; wij vinden mantelzorgcafés een bijzondere ontmoetingsplek!

Maar wat vind jij er eigenlijk van? Kom je wel eens naar een mantelzorgcafé? Voel je je er helemaal op je plek, of vind je het toch wat ongemakkelijk? Of kom je misschien niet, omdat het tijdstip je niet uitkomt? We horen het allemaal graag, zodat we voor zoveel mogelijk mantelzorgers een plek kunnen bieden waar behulpzame ontmoetingen kunnen plaatsvinden!

Daarom willen we je vragen om ons te helpen door de onderstaande enquête in te vullen. Met alle informatie uit deze vragenlijst gaan wij aan de slag om de mantelzorgcafés voor volgend jaar voor zoveel mogelijk mensen een thuis te maken!Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.