We hebben het helemaal (her)ontdekt: Wandelen is leuk! Toen we door het coronavirus minder binnen konden afspreken, hebben we met veel mensen gewandeld. Hierdoor konden we elkaar blijven zien en spreken op een veilige afstand en daarnaast ook nog eens van de prachtige Wassenaarse natuur genieten! Want er is zoveel moois te zien! We zijn ervan overtuigd geraakt dat wandelen gezond is voor lichaam en geest. En we zijn niet de enige! De bekende neuropsycholoog Erik Scherder lanceerde vorig jaar in samenwerking met de Hersenstichting de app ‘Ommetje’. De app werd binnen de kortste keren bijna een miljoen keer gedownload!

Dat de app zo populair is, is helemaal niet gek vinden wij. Na al het thuiswerken en binnen zitten is buiten even een luchtje scheppen een heerlijke bezigheid. En het is ook nog eens harstikke gezond! Daarom heeft SMOW een wandelcafé opgezet: Samen met een groep mantelzorgers wandelen we een uurtje door de Wassenaarse natuur, waarna we afsluiten met een lekker kopje koffie! Wandelt u in mei weer mee?

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.