Wil je graag weer in beweging komen en bent u nog aan het uitzoeken wat je leuk vindt om te doen? Kom dan op vrijdag 14 oktober naar naar deze GRATIS Sportproeverij waarbij je verschillende soorten activiteiten kunt uitproberen. Dit aanbod is voor alle inwoners uit Wassenaar die ouder zijn dan 55 jaar. Inloop en inschrijven voor de verschillende activiteiten is tussen 11:00 – 11:30 bij het Sterrenbad Sportfondsen. Na inschrijving ontvangt je een kopje koffie of thee. Om 11:45 – 12:30 starten we met de eerste ronde activiteiten. Daarna lunchen we samen en om 13:30 – 14:45 start de tweede ronde activiteiten. Om 14:30 sluiten we gezamenlijk af. De activiteiten worden op maat aangeboden en ook het samen met elkaar bewegen staat centraal.

Wil meer informatie over de verschillende activiteiten die je kunt doen of wil je je alvast aanmelden? Klik dan snel op de onderstaande knop!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.