Zaterdag 8 oktober houdt SMOW open dag

Samen boodschappen doen en achteraf een bakje koffiedrinken. Iemand die slecht ter been is naar een concert rijden. Iemand helpen die moeite heeft met het invullen van een digitaal belastingformulier. Of een wandelingetje en een praatje maken met een dementerende zodat zijn of haar mantelzorger even naar de kapper kan.

Er is niet veel voor nodig om van betekenis te zijn voor een ander. Bij de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning in Wassenaar (SMOW) helpen we mensen met Geldzaken & Regelgeving, met ondersteuning bij Mantelzorg en met Meedoen & Ontmoeten. Maak met ons kennis op onze open dag op zaterdag 8 oktober. We doen mee aan de Vrijwilligersproeverij van de Vrijwilligerscentrale. Wil jij weten hoe jij ons hierbij kunt helpen en wat vrijwilligerswerk voor jou kan betekenen? Dan drinken we graag tijdens de Wassenaarse Vrijwilligersproeverij een kopje koffie met jou!

SMOW maakt het mogelijk dat jij vrijwilligerswerk doet dat past bij jouw agenda, interesses én talenten. Eenmalig of iedere week, net wat jou past. We leiden onze vrijwilligers op zodat zij goed zijn toegerust op hun taak.

Ben je nieuwsgierig geworden? 

Kom dan op zaterdag 8 oktober bij ons langs in het Van Heeckerenhuis tussen 10:00 uur tot 15:00 uur. Meer informatie over de Wassenaarse vrijwilligersproeverij vind je op de website vanwww.vrijwilligerscentralewassenaar.nl.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.