Dementie is een aandoening in de hersenen, waardoor informatie niet goed meer wordt verwerkt.  Hierdoor kan iemand met dementie simpele dagelijkse taken minder goed of niet meer uitvoeren.
Dementie is natuurlijk ontzettend moeilijk voor degene met dementie zelf, maar ook voor de mantelzorger. Hoe ga je om met achterdocht? Hoe kun je reageren op gedragsveranderingen? Hoe regel je alle hulp als opname in beeld komt?
Bij de cursus Omgaan met Dementie helpen we je om op deze vragen een antwoord te krijgen. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten en is speciaal voor partners en familieleden van mensen met (een vermoeden van) dementie.

Kom je ook?

De cursus wordt gegeven door casemanagers dementie van Florence en SWZ.  Er wordt informatie gegeven over belangrijke thema’s en er is ruimte om ervaringen, belevingen en tips met elkaar te delen.

Wanneer: donderdag 16, 23 en 30 maart 2023 

Hoe laat: 10.00-12.00 uur

Waar: Van Heeckerenhuis, Van Heeckerenstraat 2, 2242 GX Wassenaar

Kosten :  Deelname is kosteloos het is wel de bedoeling dat de deelnemers alle bijeenkomsten bijwonen.

Let op: Deze training is alleen voor inwoners van Wassenaar of mantelzorgers voor een persoon woonachtig in Wassenaar.  Aanmelden: uiterlijk 6 maart.

Meer weten of aanmelden?

Dit kan door contact op te nemen via  Monique de Ruiter – mantelzorgconsulent  SMOW  : 070-511 22 26  of mail naar info@smowassenaar.nl 

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.