Op 21 september is het Wereld Alzheimerdag. Op deze dag wordt in heel Nederland stilgestaan bij de impact die de ziekte dementie heeft op mensen met Alzheimer en hun omgeving. Om meer idee te geven van hoe ingrijpend Alzheimer kan zijn, organiseren ActiVite, Topaz en de bioscoop Trianon in Leiden in de week van 19 t/m 23 september elke dag twee films te zien over Alzheimer. De films zijn gratis te bezoeken en na afloop van de films wordt (als je daar behoefte aan hebt) nog even doorgepraat over de film.Wil je ook een film komen bekijken? Klik dan snel op de link hierboven. Je kunt dan op de website van Trianon een film uitkiezen en plaatsen reserveren, zodat je de film niet hoeft te missen.

Heeft u vragen over dementie? Neem vooral contact op met onze mantelzorgconsulent via info@smowassenaar.nl of door te bellen met 070-511 2226

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.