Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koffiemoment over Seniorenadvies

9 maart 2023 @ 10:00 - 11:00

Alle inwoners van Wassenaar die 65 jaar en ouder zijn en zelfstandig wonen kunnen gebruik maken van de diensten van de seniorenadviseur. Dit  geldt natuurlijk ook voor mensen uit hun omgeving (familieleden, kennissen). De seniorenadviseur geeft informatie, advies, kortdurende ondersteuning en begeleiding . Het is soms lastig om te weten waar je voor wat moet zijn, om “door de bomen het bos te zien”. De seniorenadviseur helpt je het juiste antwoord te vinden.  We  werken hierbij samen met andere professionals en zo nodig kunnen we ook bemiddelen. Samen met jou wordt gezocht naar oplossingen die maken dat je weer zo plezierig  en zelfstandig mogelijk verder kunt.

Dit koffiemoment staan drinken we graag een kopje koffie met elkaar en bespreken we hoe we jou kunnen helpen om gezond ouder te worden en veilig langer thuis te blijven wonen!

Gegevens

Datum:
9 maart 2023
Tijd:
10:00 - 11:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

SMOW
Telefoon
0705112226
E-mail
info@smowassenaar.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Oosthof
Donker Curtiusstraat 69
Wassenaar, Zuid-Holland 2241 NK
+ Google Maps
Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.