In december 2021 heeft het kabinet bekendgemaakt dat er een compensatie komt voor de energiekosten. Dit betekent dat huishoudens met een laag inkomen eenmalig extra geld krijgen voor het betalen van de energierekening.

Op de website van de gemeente Leidschendam-Voorburg is meer informatie te vinden over energietoeslag, zoals waar de toeslag voor bedoeld is en aan welke voorwaarden je moet voldoen om in aanmerking te komen.

De aanvraag van de energietoeslag kan gedaan worden via de site van de gemeente. Om te beginnen met de aanvraag is een DigiD nodig. Als je geen DigiD hebt, kunnen wij daarbij helpen.

Voor vragen of hulp bij het aanvragen van de energietoeslag kunt je een afspraak maken bij de Formulierenbrigade. Neemt daarvoor contact op met ons op via 070 511 22 26 of info@smowassenaar.nl. Let daarbij wel op dat je ook de gevraagde bewijsstukken meeneemt!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.