De gemeente Wassenaar wil de ondersteuning voor mantelzorgers verder verbeteren. Mantelzorg betekent dat je lange tijd voor iemand zorgt zonder dat je daar geld voor krijgt. Om deze ondersteuning te kunnen verbeteren, heeft de gemeente een onafhankelijk bureau gevraagd een onderzoek uit te voeren.

Geeft u hulp/mantelzorg aan iemand uit uw eigen omgeving? Dan zijn wij benieuwd hoe het geven van mantelzorg voor u is. Wij willen u vragen om een vragenlijst in te vullen. Het invullen duurt niet langer dan 10 minuten. We hopen dat u meedoet aan dit onderzoek, maar uiteraard is uw deelname geheel vrijwillig. U helpt de gemeente om de ondersteuning voor mantelzorgers te verbeteren.

Wilt u de vragenlijst invullen?
Ga naar: http://www.startvragenlijst.nl/wassenaar
Invullen kan tot en met zondag 7 juli 2024.

Het onderzoek wordt gedaan door een onderzoeksbureau
De gemeente heeft Ipsos I&O gevraagd het onderzoek uit te voeren. Ipsos I&O is een onafhankelijk onderzoeksbureau. Zij zullen dit alleen gebruiken voor dit onderzoek. Uw antwoorden worden vertrouwelijk verwerkt.

Heeft u nog vragen?
Heeft u vragen over dit onderzoek, dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Ipsos I&O. U kunt deze helpdesk van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 bereiken via 0800-0191 (gratis) of door een mail te sturen naar helpdesk@ioresearch.nl

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.