We nodigen je graag uit voor een ontspannen avondje uit!

10 november is de jaarlijkse dag van de mantelzorger. Op deze dag worden de mantelzorgers in Wassenaar in het zonnetje gezet. We bieden dit jaar een avond vol ontspanning aan, omdat we waarderen dat jij zorg biedt aan je naaste. Het landelijke thema van dit jaar is: regeldruk. Met het programma willen de mantelzorger even van de regeldruk ontlasten door een ontspannen programma aan te bieden.

Voor wie is de avond bedoeld? Ben je een mantelzorger? 
Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige zorg die iemand geeft aan naasten, bijvoorbeeld aan een partner, ouder of kind. Maar ook de zorg voor een buurman, vriend of kennis valt onder mantelzorg. De mantelzorger heeft een persoonlijke band met degene voor wie hij of zij zorgt. Veel mensen zijn dus mantelzorger zonder dat ze het weten. 

Ben jij er ook bij? 
Op vrijdagavond 10 november nodigen we Wassenaarse mantelzorgers daarom van harte uit in Kasteel de Wittenburg! Om 18.45 start de avond en worden jullie ontvangen met koffie, thee en lekkers. Er is keuze uit verschillende activiteiten zoals een workshop mindfulness, een lachworkshop, een nek/rug massage, en een energetische hoofdbehandeling. We sluiten de avond af met een borrel.

Wanneer: Vrijdag 10 november
Locatie: Kasteel de Wittenburg, Landgoed de Wittenburg 1, Wassenaar
Tijd: Inloop om 18.45 uur. Start 19.00 uur. Einde 21.15 uur

Aanmelden: bel naar SMOW op 070-511 22 26 of mail naar info@smowassenaar.nl. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Monique de Ruiter, consulent mantelzorg.  
Let op: aanmelden kan tot en met maandag 6 november! Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar. Vooraf reserveren voor de activiteiten is niet mogelijk.


Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.