Het komend najaar gaat Stichting Maatschappelijke Ondersteuning, kortweg SMOW, extra activiteiten organiseren in de buurthuizen de Peppel, de Plataan en de Oosthof. Dat is afgesproken tijdens een overleg met Wethouder Caroline Klaver-Bouman.

Op donderdag spraken de meest betrokken partijen af om met elkaar te gaan samenwerken. De Wassenaarse Woningbouwstichting, de Stichting Beheer Service Centra, SMOW en de gemeente Wassenaar. De samenwerking werd mogelijk gemaakt door Lidwien van Langen, een actieve ambtenaar van de gemeente Wassenaar en wethouder Caroline Klaver-Bouman meer activiteiten in de buurtcentra een warm hart toedraagt. Bij de bijeenkomst werd vanuit SMOW een voorstel voor meer activiteiten gepresenteerd waarop met interesse werd gereageerd. De aanwezigen onderstrepen het belang van meer activiteiten voor mensen van alle leeftijden in de buurtcentra. Het moet zo makkelijk mogelijk worden om een kopje koffie te drinken in de Oosthof, de Peppel of de Plataan. “Wij willen onze activiteiten laten aansluiten op de mooie initiatieven die er al zijn in de buurtcentra”, aldus Aisia Okma, Directeur-Bestuurder SMOW. Claudia Oosterman, coördinator van dit project is al druk bezig met de organisatie van activiteiten.

Net als bij andere activiteiten van SMOW willen we ook hierbij dat er flink wordt samengewerkt met vrijwilligers. Zo zoekt SMOW nog een Beheerder voor buurtcentrum de Oosthof. Kijk op onze website www.smowassenaar.nl voor de vacature. Ook verschijnen daar binnenkort op de website de verschillende extra activiteiten per buurtcentrum.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.