Op 28 mei is in Theater de Warenar de Happy Fit Challenge om ouderen – en wat is dan oud? – op een leuke, laagdrempelige en persoonlijke manier meer te laten bewegen. De trainers van de Happy Fit Challenge geloven dat hun lessen een mens zowel mentaal gelukkiger als fysiek sterker maken. Ze geven praktische tips & voorbeelden over hoe je met dagelijkse bewegingen gemakkelijk fit kunt blijven. Deze oefeningen kun je zowel staand – als zittend op een stoel doen. Deze activiteit vindt plaats in Theater de Warenar.

Ook deze keer is er muziek bij! Met De Platenautomatiek komt Jacco Spaargaren met 2000+ singletjes uit de periode 60’s tot midden 90’s waarin alle stijlen zijn vertegenwoordigd. Uiteraard zeer dansbaar maar dat is niet verplicht. Het moet een feest van herkenning zijn! Plaatjes aanvragen of zelf in de plantenbakken neuzen mag ook!

Waar: Theater de Warenar, Kerkstraat 75, Wassenaar
Tijd: 18.45 – 20.45 uur
Wanneer: 28 mei
Kosten: gratis

Graag aanmelden bij info@smowassenaar.nl of 070-5112226 (aanmelden is echter niet verplicht)

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.