Je zorgverzekering: Je hoopt er geen gebruik van te hoeven maken, maar het is toch belangrijk je polis ten minste eens in het jaar goed te controleren. Misschien heb je al bericht gehad van je zorgverzekering, maar de maandelijkse betalingen gaan veranderen. Wat betekent dit voor jou? Verwacht je een operatie of heb je een tandartsingreep uitgesteld tot volgend jaar? Dan is het helemaal slim om even goed te checken of je nog goed verzekerd bent!


Je kunt tot 31 december overstappen van zorgverzekeraar. Na december ben je een heel jaar verzekerd bij die zorgverzekeraar, en is het niet meer mogelijk om over te stappen. Wacht dus niet te lang en check snel of je misschien goedkoper uit bent door over te stappen, of in aanmerking komt voor de gemeentepolis.

Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze Formulierenbrigade! We helpen je graag om over te stappen als dat nodig is.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.