Een aantal keer per jaar komen de vrijwilligers van ANWB AutoMaatje bij elkaar om elkaar te leren kennen en om ervaringen met elkaar uit te wisselen. Afgelopen maandag 13 maart was het weer zover. Tijdens deze bijeenkomst werden de leukste herinneringen die de vrijwilligers aan AutoMaatje hebben met elkaar gedeeld en werd de voortgang van AutoMaatje met elkaar besproken. Wat gaat er goed, wat kan er beter, voor wie zijn we er nu precies en hoe handel je in een bepaalde situatie zijn onderwerpen die aan de orde kwamen.
Daarnaast waren Remko Beuger en Mark van Ruiten van ANWB Rijopleiding de Kleijnen uit Rijswijk aanwezig om doormiddel van diverse theorievragen de kennis betreft de verkeersregels op te frissen. Dit leverde leuke discussies en verbazingen op. Chauffeur Anton kwam als winnaar uit de bus. Hij ging er met de prijs, een zak d’rop uit, vandoor. Al met al een geslaagde middag!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.