Het Alzheimercafé krijgt een nieuw jasje! Vanwege Corona hebben we elkaar lang niet kunnen zien bij het Alzheimercafé. We hebben niet stilgezeten, en nagedacht over hoe we Wassenaarders kunnen informeren over de ziekte Alzheimer, en welke hulp er voor hen is om zo lang mogelijk thuis te kunnen wonen.

Samen met Florence, SWZ en het Johannahuis biedt SMOW vier informatieve bijeenkomsten in 2022 aan, die worden gevuld met lezingen, boekbesprekingen, interessante gastsprekers en prachtige muziek!

In samenwerking met Alzheimer Nederland hebben we voor de opening een supermooi programma samengesteld voor iedereen die geïnteresseerd is. Allereerst is er het Appeltaartconcert van Alzheimer Nederland. De muziek wordt verzorgd door de talentvolle groep Benjamin Franklin Trio.

Als speciale gastspreker hebben we iemand uit ons eigen dorp, Anne-Marie Vollebregt, bekend vanwege haar passievolle inzet om mensen te informeren over de ziekte Alzheimer. Anne-Marie heeft de ziekte Alzheimer en vertelt haar verhaal over wat het betekent om Alzheimer te hebben en wat de gevolgen zijn voor haar en haar gezin.

Wanneer: dinsdag 29 maart 2022

Hoe laat: 19.00-21.00 uur

Waar: restaurant de Baron, Katwijkseweg 7, Wassenaar

Kom je ook? Aanmelden kan via telefoonnummer 070-5112226 of mailen naar info@smowassenaar.nl

Er staat een lekker stukje appeltaart voor je klaar!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.