Afgelopen vrijdag, 27 september, organiseerden Radius Oegstgeest en Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar wederom het succesvolle Singles Café 60+. Het evenement, dat plaatsvond in het kader van de Week van de Ontmoeting, trok veel enthousiaste deelnemers die op zoek waren naar gezelschap en nieuwe contacten.

Dit was de derde editie van het Singles Café 60+, en gezien het aanhoudende succes zijn de organisaties vastbesloten om het initiatief voort te zetten. “We zien steeds een groot aantal aanmeldingen en de positieve reacties van de deelnemers bevestigen dat er een duidelijke behoefte is aan dit soort ontmoetingsmomenten,” aldus de organisatoren.

Het doel van het Singles Café is om 60-plussers de kans te geven nieuwe mensen te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Naast het leggen van contacten kan er soms zelfs een nieuwe relatie ontstaan. Dit bleek ook uit het feit dat drie vierde van de aanwezigen hun gegevens uitwisselden, een resultaat waar de organisatoren zeer trots op zijn.

Deelnemers aan het woord:

  • “Ik heb heel veel kaartjes gegeven en gekregen.”
  • “Kunnen jullie dit vaker organiseren?”
  • “Kan dit ook voor jongere mensen?”
  • “Ik heb met drie dames een afspraak!”
  • “Wat gezellig, we blijven met z’n vieren eten.”
  • “Moet ik echt naar tafel 6? Ik wil graag naar tafel 4 om met Mieke te praten!”

De positieve feedback en het enthousiasme van de deelnemers tonen aan hoe waardevol dit soort bijeenkomsten zijn voor de 60-plus community. Het Singles Café biedt een veilige en leuke omgeving waarin men op een ontspannen manier nieuwe contacten kan leggen.

Over Radius Oegstgeest en Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar: Radius Oegstgeest en Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar zetten zich in voor het welzijn van ouderen in de regio. Door initiatieven zoals het Singles Café 60+ organiseren zij activiteiten die ontmoeting en verbinding bevorderen, wat eenzaamheid tegengaat en de kwaliteit van leven van ouderen verbetert.

Voor meer informatie over toekomstige evenementen of deelname aan het volgende Singles Café 60+, neem contact op met Radius Oegstgeest of Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar: info@smowassenaar of bel SMOW via 070-5112226.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.