Na het grote succes van het eerste 60+ Singles Café in Oegstgeest in september 2023, wordt het tweede 60+ Singles Café georganiseerd in een mooie horecagelegenheid in Wassenaar. Het is een samenwerking tussen Oegstgeester en Wassenaarse organisaties.

Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) medewerker Saskia van der Meer en Radius-medewerkers Ivonne Janka en José Schiebroek, werken weer samen om het voor Wassenaarse en Oegstgeester 60+singles mogelijk te maken (wellicht) een nieuwe partner te leren kennen of een vriendschap te zien opbloeien.

Na het succes van de eerdere samenwerking van de professionals voor het 60+ Singles Café in Oegstgeest, zijn ze nu erg enthousiast voor deze nieuwe editie. Na afloop van het 60+ Singles Café in september ontving de organisatie nog een aantal positieve berichten van gasten over de gezellige middag, fijne gesprekken en de nieuwe vriendschappen die hieruit zouden kunnen ontstaan!

De Singles Cafés worden bewust voor twee gemeentes samen georganiseerd, zodat iedereen de mogelijkheid heeft nieuwe mensen te ontmoeten. De singles kunnen per viertal plaatsnemen aan gedecoreerde tafels en gemakkelijk hun tafelgenoten leren kennen.

Er is plaats voor zestig deelnemers die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een fijne relatie. Met alle gegevens die binnenkomen wordt heel discreet omgegaan, en tijdens het café dragen deelnemers een badge met daarop alleen hun voornaam. De exacte locatie zal ook pas na inschrijving met de deelnemers worden gedeeld. Let wel: de inschrijving is pas afgerond wanneer u een bevestigingsmail hebt ontvangen en voor uw deelname betaald hebt.

Zaterdag 2 maart • 15.00 -17.00 uur • 15 euro (incl. twee consumpties) • Aanmelden kan tot 19 februari via info@smowassenaar.nl of (070) 511 2226.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.