Voor wie? 

Samen Winkelen is er voor ouderen en mensen met een lichte functie beperking die niet in staat zijn om zelf boodschappen te doen. Bent u slechtziend, slecht ter been of heeft u een andere reden waardoor het voor u moeilijk is om zelfstandig een boodschap te doen? Dan kunt u beroep doen op onze dienst.

Waar naar toe? 

Het kan bijvoorbeeld gaan om een bezoek aan een winkel in het dorp, maar ook om pinnen bij bank of postkantoor. De SMOW zorgt voor een vriendelijke begeleider die u behulpzaam kan zijn. Indien de begeleider geen eigen vervoer heeft, kunt u samen gebruik maken van de BIJ-Bus. U dient daar wel lid van te zijn of te worden. Het is niet de bedoeling dat u na het bezoek aan de supermarkt met een zware volle boodschappentas weer naar huis gaat. Dat zou een te grote belasting worden voor de begeleider.

Wanneer? 

Indien u structureel gebruik wilt maken van de dienst, dan maakt u een afspraak voor een vaste dag of dag-deel. Voor incidenteel gebruik belt u minimaal 3 dagen van tevoren voor een afspraak.

Kopje Koffie! 

Samen Winkelen heeft een sociale functie. U kunt met de begeleider zelf uw boodschappen doen en samen een kopje koffie gaan drinken. Dit kopje koffie wordt u aangeboden door de sponsors van het project.

Aanmelden. 

U kunt zich aanmelden bij de SMOW. Op werkdagen tussen 9 en 14 uur tel: 511 75 76.

U aanmelden als vrijwilliger mag natuurlijk ook.  

 

Donatie.

Donateur worden? Uw bijdrage is welkom op banknummer 36.61.34.949 van de STICHTING STEUNFONDS SMOW te WASSENAAR.