SMOW introduceert Videoloket!

Tijdens deze Coronatijd hebben wij als SMOW enkele veranderingen moeten doorvoeren. Een van deze veranderingen is bijvoorbeeld dat wij u niet altijd zomaar op ons kantoor kunnen ontvangen. Maar wist u dat u ons ook kunt bereiken via ons Videoloket?

U kunt net zoals voor Corona gewoon een afspraak maken met onze medewerkers en wij staan u via video te woord en helpen u met de vragen die u hebt. Net iets persoonlijker dan de telefoon of mail, en al zitten we niet in dezelfde ruimte, toch kunnen we elkaar aankijken.

Mocht u moeite hebben met het installeren van de app of de software die dit mogelijk maakt, kunt u onze IT-specialist bellen
-telefoonnummer 06-29343469- , dit kan ook buiten kantooruren.

En door deze mogelijkheid hadden wij als SMOW spontaan een nieuw idee; Wij willen deze service uitbreiden! Daarom kwamen wij op Videoloket!

In deze tijd kan aan huis gebonden zijn soms best eenzaam voelen. Mensen zijn sociale wezens en hebben behoefte aan contact.

Wij willen mensen de mogelijkheid bieden om ondanks alle beperkingen die deze tijd afdwingt, toch een beetje bij elkaar te blijven, en daarom deze service. Als u graag gewoon even zou willen praten met iemand, gaan wij dat voor u regelen. We kijken wat uw interesses zijn, en matchen u aan een andere inwoner.

Mocht er geen klant beschikbaar zijn, graven we gewoon in onze rijke pot aan enthousiaste vrijwilligers die net zo goed om een gezellig gesprek verlegen zitten. En ook wij als SMOW medewerkers vinden het fijn om met anderen te praten over van alles, dus wij doen zelf ook mee!

 

 

Mocht u zich willen aanmelden, dan kunt u bellen met ons via het nummer 070 5112226 of mailen naar info@smowassenaar.nl

We horen graag van u!

                
aa shilluet cvdb shilluet co shilluet svdm shilluet as shilluet dk shilluet

e mail

e mail e mail e mail e mail
 google m google m  google m  google m  google m  google m

Vanwege het coronavirus werken we momenteel alleen op (video)afspraak. 
Verder kunt u gebruik maken van onze diensten zoals u altijd gewend bent.
Een afspraak maakt u per e-mail (klik op envelop).
Lukt dit u niet? Dan kunt u bellen: (070) 511 22 26. 

how to

Via onderstaande webkoppelingen gaan we uitleggen hoe u in paar simpele stappen een videocontact met ons snel kunt maken. 

 

whatsapp        videobellen do dont            google m
Klik op het whatsapp icoontje voor de instructies   Klik op het Google-meet icoontje voor de instructies
     

 

Heeft u (meer)ondersteuning nodig bij het instaleren van Google-meet/Whtasapp app, of heeft u meer uitleg nodig over hoe videobellen werkt of ingesteld moet worden? Bel dan naar onze IT-afdeleling.