gemeentepolis week 48 vrijdag 27 november 2020

De Gemeentepolis: een zorgverzekering voor inwoners met een laag inkomen

Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u waarschijnlijk deelnemen aan de collectieve zorgverzekering van Menzis.

Inwoners met een laag inkomen in Wassenaar kunnen zich verzekeren tegen hoge zorgkosten met de Gemeentepolis: een collectieve zorgverzekering die uitgebreide vergoedingen biedt tegen een betaalbare premie. Overstappen kan tot 31 december 2020 via de website www.gezondverzekerd.nl/Wassenaar.

Komt u er zelf of met hulp van uw eigen omgeving niet uit? Dan kunt u contact opnemen met Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) voor het maken van een afspraak. We helpen u graag.

Hulp bij het invullen van formulieren

Heeft u andere vragen op administratief gebied? Geschoolde vrijwilligers helpen u op weg met bijvoorbeeld het invullen van lastige formulieren, het aanvragen van minimaregelingen of een DigiD code of het bellen naar een instantie.

Wacht niet langer als u ergens hulp bij kunt gebruiken. Voor meer informatie of het maken van een afspraak neem contact op met Carla van den Berg telefoon: 070 – 511 2226 tussen 9.00 – 14.00 uur of stuur een e-mail naar c.vandenberg@smowassenaar.nl. Onze hulp is kosteloos. Uw privacy is gewaarborgd.