Art Saskia 1217Afgelopen woensdag wat de laatste bijeenkomst van de cursus “Vrienden maken kun je leren” georganiseerd door Indigo Haaglanden en de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar.

Lees meer: Wat heeft de cursus; “Vrienden maken kun je leren” de deelnemers gebracht? 

WinterTentoonstelling Ars et Studium

Op woensdag 13 december om 20:00 uur is de opening van de wintertentoonstelling van de vereniging van amateur beeldende kunstenaars Ars et Studium in haar ateliers in het Van Heeckerenhuis,

Lees meer: WinterTentoonstelling Ars et Studium

Alzheimer Café Wassenaar  seizoen 2016-2017

6 december 2017 Cultureel Centrum de Warenar  Kerkstraat 75 Wassenaar Aanvang 19 00 uur 

 

Het Alzheimer Café Wassenaar nodigt u uit om de thema bijeenkomst op 3 mei bij te wonen.

vanavond een: Eenakter :" Waar is het lichtknopje?"

Lees meer: Alzheimer Café  6 december  Eenakter :" Waar is het lichtknopje?"

Totdat je er zelf mee in aanraking komt, heb je geen idee dat armoede eigenlijk alom aanwezig is. En al helemaal niet welke wegen je moet bewandelen als je onverhoopt zelf in z'n situatie terecht komt. Minder bevoorrechte bewoners van Wassenaar en Voorschoten kunnen vanaf heden met hun vragen bij een speciale telefonische hulplijn terecht.

Lees meer: Hulplijn voor vragen over rondkomen

‘ Mantelzorgen doe je samen’. Dit was het thema van de ‘Dag van de Mantelzorg’ die afgelopen donderdag werd gevierd in de Warenar, georganiseerd door het team van de Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar, de SMOW. De mantelzorgers mochten iemand meenemen om te genieten van een high-tea en swingende muziek, een gezellige borrel, bemoedigende woorden van wethouder Bert Doorn én een zeer toepasselijk presentje. Want, een mantelzorger is goud waard!                     

Lees meer: Mantelzorgen doe je samen (Dag van de Mantelzorg)